WORD U BEWUST VAN DE KANSEN OM U TE ONTWIKKELEN

Als executive hebt u veel met verandering te maken – deels creëert u die zelf, deels komt die vanuit de organisatie en deels uit de samenleving. U moet uzelf, uw team en de organisatie door de continue golven van veranderingen navigeren. Veel zaken kunt u met de mensen om u heen bespreken, maar sommige niet. Willem Oud Ammerveld is een neutrale sparringspartner in gesprekken over belangrijke zaken binnen uw bedrijf. Hij is ook in staat om op een acute behoefte in te springen: Incidentel Executive coaching.

EXECUTIVE COACHING BIJ Institute for Interpersonal Communication

Dankzij executive coaching blijft u zich op de door u en uw bedrijf gewenste manier  ontplooien. U leert effectiever communiceren, beïnvloeden, leidinggeven, delegeren en beslissen. Hoe gaat u bijvoorbeeld om met de gevoelige aspecten van een op handen zijnde fusie, met de vertrouwelijke informatie over het problematisch functioneren van een van uw topmedewerkers of met de impact op uw carrière van uw geplande overstap naar de concurrent?

 

Coaching geeft een boost aan uw carrièreontwikkeling: van individual contributer, via supervisory manager en manager van een single business naar de positie van executive manager en uiteindelijk institutional leader.

Persoonlijke Feedback van een CEO:

Je hebt me laten zien: it takes me, not the other person, to change the situation."

 

"Willem makes me aware of the gap between what I pretend to do, and what I actually do. Though sometimes embarrassing for myself, he stimulates me to close that gap in a very constructive style.
That’s how I made it to CEO in this company now!"

 

"Ik ben me veel bewuster geworden van mijn veronderstellingen tijdens een gesprek. Ik probeer die nu meer in het gesprek in te brengen en te toetsen. Ik ben me sowieso veel bewuster geworden van mijn gedragspatronen en het effect daarvan op mezelf en anderen. Willem kan het gesprek soms zomaar onderbreken en me vragen te reflecteren op wat ik eigenlijk aan het doen ben. Dat leidt bijna altijd tot een aanscherping van wat ik aan het doen was."

VOORBEELD VAN EEN SITUATIE WAARBIJ COACHING WERKT:

Promoting Yourself in an Authentic Way
Een zeer talentvolle manager komt een drempel tegen in zijn carrière: een onterechte bescheidenheid waardoor hij zichzelf noch zijn team voldoende weet te promoten bij de board. In het coachingstraject wordt hem duidelijk welk gat er zit tussen hoe hij zou willen dat hij en zijn team gezien worden en hoe ze daadwerkelijk gezien worden in de organisatie en bij de board.


Aan de hand van de indringende vragen van de coach definieert hij heldere en behapbare actiestappen om geleidelijk dit gat te dichten. Zo weet hij binnen een half jaar regelmatige contacten tussen hem en de board te organiseren. Bij elke gelegenheid zorgt hij duidelijk te hebben welk project van zijn team voor welke boardmember specifiek van belang is. Over dat project praat hij het desbetreffende boardlid dan kort even bij. Het mes snijdt aan twee kanten: de board stelt de proactieve updates en het aangeven van mogelijke knelpunten met mogelijke oplossingen erg op prijs.


Het team van de manager raakt extra gemotiveerd doordat ze merken dat ze door de board gezien worden. De manager wordt erkend voor de kwaliteit van zijn team en zijn uitstekende contacten met de board. Een promotie laat niet lang op zich wachten.

 

Herkenbaar? Of zit u met een heel andere situatie waarin u gecoacht wilt worden? Neem contact op met Training Oud Ammerveld.

Maak een afspraak

INCIDENTAL EXECUTIVE COACHING

€ 295,-

In winkelwagentje

Zit u met een specifieke situatie waarover u dringend een gesprek met een coach behoeft? Training Oud Ammerveld biedt u de unieke service om binnen zeer korte tijd te spreken met een professionele, ervaren en creatieve senior coach.

 

Koop direct een coachingsgesprek van 1,5 uur. Na voltooiing van uw bestelling, bellen we u binnen 3 uur terug om het gesprek in te plannen.