METAVISIE EN TRAINING VOOR COACHES

Ook coaches hebben weleens coaching nodig. Hoe begeleidt u uw cliënten op de beste wijze en hoe gaat u om met uw eigen mindere eigenschappen? Training Oud Ammerveld begeleidt coaches individueel en in groepsverband.

TRAINING VERZORGD DOOR ERKENDE, GECERTIFICEERDE COACHES

Als examiner voor het door de International Coaching Federation (ICF) erkende certificaat van PCC (Professional Certified Coach) verzorgen wij ook workshops in de 11 competenties die de ICF toetst.


Bent u bezig een coachingspraktijk op te bouwen of al werkzaam als coach en hebt u behoefte om zo nu en dan daarin begeleid te worden, dan kunt u gebruikmaken van onze metavisieservice. Dit kan individueel of door deel te nemen aan gesprekken tussen professionele coaches die door Willem Oud Ammerveld geleid worden en via Skype of een soortgelijk medium plaatsvinden. 

Coachingstraining – individueel en in een groep

Als u binnen uw bedrijf uw coachingsvaardigheden wilt uitbreiden, verzorgen wij graag een trainingstraject waarin u u kunt bekwamen in onder meer de 11 door de ICF-gedefinieerde competenties. Dat kan individueel (onder andere met behulp van video-opnames) of als groep in een workshop of meerdaagse training.

Meer weten? Neem contact op