Managementraining

Metavisie en training voor coaches

Ook coaches hebben weleens coaching nodig. Hoe begeleidt u uw clienten op de beste wijze en hoe gaat u om met uw eigen mindere eigenschappen? Institute for Interpersonal Communication begeleidt coaches individueel en in groepsverband.

Training verzorgd door erkende, gecertificeerde coaches

Als examiner voor het door de International Coaching Federation (ICF) erkende certificaat van pcc (professional certified coach) verzorgen wij ook workshops in de 11 competenties die de ICF toetst.
Bent u bezig een coachingspraktijk op te bouwen of al werkzaam als coach, en heeft u behoefte om zo nu en dan daarin begeleid te worden, dan kunt u gebruikmaken van onze metavisieservice. Dit kan individueel, of door deel te nemen aan gesprekken tussen professionele coaches die door Willem Oud Ammerveld geleid worden en via Skype of een soortgelijk medium plaatsvinden. 

Coachingstraining – individueel en in een groep
Wanneer u binnen uw bedrijf uw coachingsvaardigheden wilt uitbreiden, verzorgen wij graag een trainingstraject waarin u zich kunt bekwamen in o.a. de 11 door de ICF-gedefinieerde competenties. Dat kan individueel (onder andere met behulp van video-opnames) of als groep in een workshop of meerdaagse training.