WIJ FACILITEREN, U LEERT

Een oplossing aandragen voor andermans probleem lijkt soms de beste manier van werken. Wij begeleiden u of uw team echter om zelf die oplossing te vinden. Dat zorgt voor structurele verandering. U krijgt zelf inzicht in situaties en speelt daarmee in op de actuele gebeurtenissen. 

WORKSHOPS 

Institute for Interpersonal Communication verzorgt o.a. de volgende workshops:

  • Effectieve communicatie met en beinvloeding van verschillende persoonlijkheidstypen
  • Teambuilding
  • Omgaan met stress
  • Optimalisering van uw 11 ICF-competenties

De workshops zijn vaak in een gamification-format maar sowieso altijd interactief. De inhoud en het format worden toegesneden op uw specifieke behoeften en uw bedrijfssituatie.

 

Secretaris-Generaal:
Ik merk dat de afdelingen die eerder deelgenomen hebben het geleerde ook daadwerkelijk toepassen. Voordien was er nauwelijks integratie tussen de verschillende disciplines in onze organisatie. Nu is de sfeer beter en werken we effectiever samen! Deze training is uniek: we vonden ons terug in identieke situaties zoals op het werk. Wat een spiegel werd ons voorgehouden! Ik heb hier heel veel van geleerd. 

Interesse in een workshop? Neem contact op

TRAINING IN STRESSVERWERKING

Een zekere mate van stress is nodig om te presteren. Veel mensen ervaren aanhoudende stress, gedurende langere periodes met weinig ontspanningsmomenten. Om de schadelijke effecten daarvan te voorkomen, bieden wij deze training aan. U leert in het eerste gesprek direct hoe u zelf regelmatig spanningen kunt verwerken op een eenvoudige en effectieve manier die u bijvoorbeeld tijdens lunchtijd of na werktijd kunt gebruiken. Dit kan via telemedia op afstand. Daarna hebben we enkele vervolggesprekken om u te begeleiden in het gebruiken van de methode. In totaal 3 uur in drie weken.

Maak een afspraak